Tid og sted

Nørrebroløbet er afholdt og blev skudt igang d. 23. juni – info om Nørrebroløbet 2019 kommer til vinter

Program fra 2018

Kl. 09.00 Åbning for udlevering af startnumre (det er også muligt at hente afhente startnumre dagene inden – se nederst på siden Tilmelding)
Kl. 10.35 Drengene fra værestedet Gadepulsen byder velkommen
Kl. 10.40 Lodtrækning af præmier
Kl. 10.45 Opvarmning
Kl. 11.00 Nørrebroløbet skydes i gang
Kl. 11.45 Præmieoverrækkelse
Kl. 12.00 Underholdning på Blågårdsplads
Kl. 12.30 Officiel afrunding

 

Start- og målområdet

Der er start- og målområde på Blågårds Plads. Der er mulighed for omklædning og adgang til toilletter samt opbevaring af bagage under opsyn i kulturhuset på Blågårds Plads.

 

Kom og hep på løberne

Som tilskuer kan du være med til at gøre Nørrebroløbet til en festlig begivenhed. Ruten er tilskuervenlig, og der er god mulighed for at se og heppe på løberne undervejs. Du kan eksempelvis drikke en kop kaffe eller spise en sandwich på en af Nørrebros mange caféer eller holde picnic i Hans Tavsens Park eller Folkets Park og se, deltagerne løbe forbi.

 

Sådan kommer du til startområdet:

Offentlig transport

Du kan nemt komme til startområdet med bus:

  • 5A standser ved Fælledvej / Ravnsborgade
  • 3A standser på Elmegade ved hjørnet af Nørrebrogade,
  • 350S standser på Nørrebrogade ved Elmegade

Se evt. rejseplanen for mere info:
Link til rejseplanen (hvor destination er udfyldt)

 

Bil

Sådan finder du vej til startområdet med bil:
Link til Google Maps (hvor destination er udfyldt)

 

Parkering

Der er parkeringsmuligheder i Det Grønne P-hus på hjørnet af Blågårdsgade og Åboulevarden, i P-huset på Sankt Hans Torv (Nørre Allé 1) eller i P-huset på Israels Plads (Israels Plads 1), der ligger ca. en kilometer fra Blågårds Plads.

Det kan være svært at finde en parkeringsplads i gaderne omkring Blågårds Plads, men er du heldig at finde én, er 2. Pinsedag betalingsfri dag. Bemærk, at dette kun gælder med hensyn til betalingsparkering, og at Færdselsloven og lokal skiltning derfor gælder ved fx tidsbegrænsede pladser.

 

5 km gennem indre Nørrebro

De fantastiske omgivelser omkring Blågårdspladsen vil for sjette år i træk danne rammerne for den 5 km lange rute. Ruten er børnevenlig, og alle kan være med.
Ruten går igennem Indre Nørrebro, og undervejs passerer du Blågårds Plads, Folkets Park, Hans Tavsens Park, Sankt Hans Torv og Peblinge Sø. Ruten er spærret af for trafik.