LØBSINFORMATION

Tid og sted

Nørrebroløbet 2020 er desværre udskudt pga. Corona-situationen og de forholdsregler og retningslinjer udstukket af regeringen i den forbindelse. 10-årsjubilæumsløbet skulle have været afholdt d. 14. juni 2020, men nu håber vi i stedet på at kunne afholde løbet til september. Vi håber, vi ses!

Program fra 2020 (med forbehold for ændringer)

Kl. 09.00 Åbning for udlevering af startnumre (det er også muligt at hente afhente startnumre dagene inden – se nederst på siden Tilmelding)
Kl. 10.20 Drengene fra værestedet Gadepulsen byder velkommen
Kl. 10.30 Stemningsmusikken starter
Kl. 10.40 Lodtrækning om udvalgte præmier
Kl. 10.45 Opvarmning
Kl. 11.00 Nørrebroløbet skydes i gang
Kl. 11.00 Underholdning på Blågårdsplads med bl.a. fodboldturnering
Kl. 11.45 Præmieoverrækkelse
Kl. 12.30 Officiel afrunding

Start- og målområdet

Der er start- og målområde på Blågårds Plads. Der er mulighed for omklædning og adgang til toiletter samt opbevaring af bagage under opsyn i kulturhuset på Blågårds Plads.

Kom og hep på løberne

Som tilskuer kan du være med til at gøre Nørrebroløbet til en festlig begivenhed. Ruten er tilskuervenlig, og der er god mulighed for at se og heppe på løberne undervejs. Du kan eksempelvis drikke en kop kaffe eller spise en sandwich på en af Nørrebros mange caféer eller holde picnic i Hans Tavsens Park eller Folkets Park og se, deltagerne løbe forbi

 

Sådan kommer du til startområdet:

Offentlig transport

Du kan nemt komme til startområdet med bus fx:

  • 5C, 1A og 350S standser på Nørrebrogade ved Elmegade

Se evt. rejseplanen for mere info:
Link til rejseplanen (hvor destination er udfyldt)

 

Bil

Sådan finder du vej til startområdet med bil:
Link til Google Maps (hvor destination er udfyldt)

Parkering

Der er parkeringsmuligheder i Det Grønne P-hus på hjørnet af Blågårdsgade og Åboulevarden, i P-huset på Sankt Hans Torv (Nørre Allé 1) eller i P-huset på Israels Plads (Israels Plads 1), der ligger ca. en kilometer fra Blågårds Plads.

Det kan dog være svært at finde en parkeringsplads i gaderne omkring Blågårds Plads. 

5 km gennem indre Nørrebro

De fantastiske omgivelser omkring Blågårdspladsen vil for 10. år i træk danne rammerne for den 5 km lange rute. Ruten er børnevenlig, og alle kan være med.
Ruten går igennem Indre Nørrebro, og undervejs passerer du Blågårds Plads, Folkets Park, Hans Tavsens Park, Sankt Hans Torv og Peblinge Sø. Ruten er spærret af for trafik.