Nørrebroløbet
Nørrebroløbetmarts 23rd, 2018 at 3:37pm
Ude mad og drikke duer helten ikke. Sponsorgruppen knokler for at lande gode sponsorater og i denne uge har Estate Nørrebro - Eldrup & Bast sagt ja til at give 5000 kr., så alle vores skønne frivillige kan få morgenmad før løbet d. 23. juni! Tusinde tak til dem! Har du lyst til at give et sponsorat eller være frivillig på dagen, så kontakt os endelig. #udenmadogdrikkeduerheltenikke #komogværfrivillig #lækkermorgenmad #vilduogsåværesponsor? #myobdk #nbl
103 4 4    View on Facebook
Nørrebroløbet
Nørrebroløbetmarts 21st, 2018 at 4:30pm
I skal være med til at vælge vores nye slogan! Som Hamudi siger i videoen, er der tre muligheder - stem ved at trykke på en reaktion:
<3 : Løb for Nørrebro
:o : Et løb der bygger bro
(y) : Gør Nørrebro til et bedre sted
Hvad synes I? Afstemningen lukker mandag d. 26/3 kl 17. Stem stem stem! #slogan #detskalværebedreendnikes #etløbfornørrebro #nbl #stem #løberinddragelse #myobdk
Nørrebroløbet
60 21    View on Facebook
Nørrebroløbet
Nørrebroløbetmarts 19th, 2018 at 4:17pm
Så har vi fået nyt flot logo! I et samarbejde mellem drengene og Mannov har vi i år lavet et nyt logo - da det også er en ny gruppe seje drenge. Vi håber I kan li' det!
97 5 2    View on Facebook
Nørrebroløbet
Nørrebroløbetmarts 19th, 2018 at 4:05pm
29    View on Facebook
Nørrebroløbet
Nørrebroløbetmarts 15th, 2018 at 3:11pm
Sæt kryds i kalenderen og kom og løb med! Mere info om tilmelding, praktik osv. kommer snart.

Nørrebroløbet er et motionsløb på 5 km for alle, der har lyst til at støtte op om Nørrebro og deltage i en aktiv og hyggelig dag med venner og familie. Du bestemmer selv, om du vil løbe eller gå gennem Nørrebros gader. Nørrebroløbet starter og slutter på Blågårds Plads. Ruten går igennem Indre Nørrebro, og undervejs vil løberne passere Blågårds Plads, Folkets Park, Hans Tavsens Park, Sankt Hans Torv og Peblinge Sø. Ruten løbes primært på asfalt og vil under hele løbet være spærret for trafik.

I 2018 er det ottende år i træk, at der er Nørrebroløb.

Bag Nørrebroløbet står 9 drenge i alderen 10-13 år. Til daglig holder drengene til på værestedet Gadepulsen på Nørrebro, men har med hjælp fra foreningen Mind Your Own Business, fået mulighed for at starte egen mikrovirksomhed. Drengene har fundet deres indre iværksættere frem og knoklet hårdt for at stable Nørrebroløbet på benene. Hvis Nørrebroløbet giver overskud, vil det gå til velgørenhed og en oplevelsestur til drengene.

Med Nørrebroløbet vil de unge iværksætterdrenge vise, at Nørrebro er andet end ghettoer, bilbrande og bandekriminalitet. Drengene ønsker at vise deres Nørrebro frem som en mangfoldig og rummelig bydel, hvor tolerancen trives, og hvor der er højt til loftet. Drengene har især lagt vægt på, at de ønsker at give den hårdt prøvede Blågårdsgade et bedre image i befolkningen, og de ønsker at lave et arrangement, som kan samle beboerne i kvarteret.
   View on Facebook
Nørrebroløbet
Nørrebroløbetmarts 15th, 2018 at 1:42pm
NØRREBROLØBET AFHOLDES LØRDAG D. 23. JUNI I ÅR!
Så er vi klar med en endelig dato for årets løb. Sæt stort kryds i kalenderen d. 23. juni og kom og løb med. Vi åbner for tilmeldinger i april. Hvem skal du løbe side om side med? Eller måske løbe fra? :) Del med alle jeres venner!
Vi glæder os!
https://www.facebook.com/events/598001480549843/
   View on Facebook